Aloittaminen

Tutustuminen CrosFittiin kannattaa aloittaa lukemalla sivustoamme. CrossFitin pääsivu tarjoaa myös runsaasti tietoa ja videoita englanniksi.

Testitreeni
Hyvä tapa saadaa käytännön tuntumaa harjoitteluun on tulla ohjattuun testitreeniimme. Se on ilmaista ja sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Testitreeniin otat mukaan vain normaalit sisäliikuntavaatteet, kengät ja reipasta mieltä. Juomapullo on myös havaittu hyväksi varusteeksi.

ON RAMP –kurssi
ON RAMP –kurssi edeltää varsinaisia ohjattuja CrossFit harjoituksia. Kurssilla käydään läpi parhaat alkulämittelyn muodot, funktionaalisten harjoitteiden perusteet käytännössä ja varmistetaan että kaikki osallistujat saavat hyvä valmiudet jatkaa harjoittelua ja siirtyä päivän harjoitusten tekemiseen. Kurssi on hyvin käytännönläheinen, joten osallistujat pääsevät heti kiinni harjoitteluun. ON RAMP -kurssi antaakin hyvän pohjan CrossFit harjoittelun aloittamiselle kuntotaustasta riippumatta.

ON RAMP kurssi on pienryhmämuotoinen. Tämä takaa sen, että valmennus on yksilöllistä.

Katselmointitreeni
Jos olet kokenut urheilija ja koet että starttikurssin asiat ovat sinulle tuttuja, ja tahtoisit alkaa vetämään suoraan ”päivän treenejä”, voit ottaa yhteyttä vetäjiimme (esim. lauantain testitreenissä) ja pyytää henkilökohtaista katselmointitreeniä. Tällöin voimme vetää personal training tyyppisesti sinulle yhden treenisession jossa demonstroit hallitsevasti kaikki perusteet ja voit tämän jälkeen alkaa tekemään suoraan ”päivän treenejä”. Suosittelemme starttikurssia tai ON RAMP -kurssia kuitenkin kaikille. Vaikka perusteet olisivat tuttuja, on tekniikan hiomisesta yleensä hyötyä myös kokeneille urheilijoille.

Henkilökohtaisesti vedetyn katselmointitreenin hinta on 30€.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: